We zijn nog een weekje op vakantie


image

We genieten inmiddels enkele weken op camping Bakkum. En plakken er nog een weekje aan vast.

Volg ons op twitter.com/sleurhut_bakkum

Advertenties

One Response to We zijn nog een weekje op vakantie

 1. Charliefox schreef:

  En wij ook nog 2 weken na een heerlijke tijd in Toscane. Wat een inspiratie doe je daar op zeg, o.a. qua eten en drinken! Ben er de volle periode mee bezig geweest. Veel experimenteren en onderzoek met espresso en cappucino in de originele Italiaanse moka wat naderhand beter ’n brikka had moeten zijn (lees ik achteraf). Die bouwt meer druk op waardoor je een lichte crema laag krijgt. En veel verse vis met kop en staart en al op de eigen gefabriceerde BBQ bij (!) de tent. Ja, dat mocht op die camping. Geweldig! Hout uit de omgeving (pijnboom, eiken, olijvenhout) zo uit het vuur in de vis.

  Edoch, de terugkomst op ons eigen kamp Bakkum gister was ook weer helemaal goed. Voelt gewoon altijd helemaal senang om vanuit de parkeerplaats langzaam sjokkend naar je plek te lopen.

  Dit keer dan wel met een (stalen KDC) kar vol met vakantiezooi. Allemaal kampeerspullen die dan terug moesten naar Bakkum. Uiteraard eerst thuis nog uitgebreid wonden aan het likken geweest na thuiskomst vanuit Italië. Volgend jaar maar minder meenemen (pack list maken!) en zorgvuldiger pakken en indelen in de auto. Maar ja, dat zeg ik al 10 jaar of zo …

  En nu dan op Sleurhut vanuit, jawel: De caravan! M’n nieuwe telefoon blijkt als een heuse router te kunnen fungeren. Optie wifi spot. In de caravan heb ik door het zinken dak slecht ontvangst met Vodafone. Dus leg ik de “router” buiten in ’n plastic zakje (lichte regen!). Dan is de verbinding acceptabel, variërend van 1 tot 3 streepjes in het display. Vervolgens zoek ik op de laptop in wifi naar m’n telefoon en voila: Internet!

  Vind ’t overigens wel dubbel. Sinds 2001, onze start hier, sluipen er steeds meer aardse zaken naar binnen. Sinds ’n jaar verplicht stroom. Nog altijd doen we alles op kaarsjes en olielamp, maar de vrouw wil binnenkort al aan een heus electrisch schemerlampje, bleeeeeehhhh … !!!! En we laden onze aardse spullen op zoals tandenborstels en (smart-) telefoons. En nu dan toch ook dus dat internet.

  Nou, maar eens even kijken hoe ik het hier de komende maanden en jaren basic ga houden. Dat is en was toch altijd de charme van ons plekje hier op Bakkum. De tarieven vergeet ik maar even, anders heb ik geen (goed) leven hier …

  Hartelijke groet,

  Charliefox

  charliefox@chello.nl

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Google+ photo

Je reageert onder je Google+ account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

w

Verbinden met %s

%d bloggers liken dit: