Minder vrije plekken op camping Bakkum


De jaarlijkse kijkdag komt er weer aan. Degenen die een plaats op camping Bakkum willen bemachtigen kunnen op zondag 6 februari aansluiten in de rij.

In de rij voor een plek op Bakkum

Er zijn voor komend seizoen welgeteld 26 plekken beschikbaar. Dat is beduidend minder dan de 39 vrijgekomen plaatsen vorig jaar. Daarvoor meldden zich toen zo’n honderd gegadigden. Ook nu geldt weer: wie het eerst komt, wie het eerst maalt.

De receptie opent de deuren om 6.00 uur waarna nummertjes op volgorde van aanwezigheid worden uitgedeeld. Sommige diehards staan dan al een uurtje of twaalf te blauwbekken in de vrieskou. Je moet er iets voor over hebben, nietwaar? Vanaf 10.00 uur kunnen de gelukkigen hun felbegeerde paradijsje op Kamp Bakkum reserveren.

Memo. Niet vergeten: stoeltje, dekentje en heupflacon cognac.

Advertenties

One Response to Minder vrije plekken op camping Bakkum

  1. Charliefox schreef:

    Woensdag 27 juli 2011:
    De nieuwe tarieven al bekeken voor 2012? Een Zilvermeeuwplek bijvoorbeeld gaat van € 1755,00 naar € 1907,00! Een verhoging van € 152,00! Wat voor rol speelt de KVB daarin? Hebben wij daar nog enige invloed op? Nee dus! Met circa 1100 seizoenkampeerders zouden we daar eigenlijk veel sterker in moeten staan. De KDC is behoorlijk “afhankelijk” van ons. In die zin: Weet dat voor de KDC reeds nu al begroot kan worden op grofweg 1100 x € 1755,00 is ruim 2 miljoen Euro’s (even iedereen ’n Zilvermeeuw gerekend). Daar kun je van een toeristenplek niet van op aan. In 2001 betaalden we € 800,00 voor onze plek … 😦

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Google+ photo

Je reageert onder je Google+ account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

w

Verbinden met %s

%d bloggers liken dit: