Kritische werkgroep Bakkum legt het loodje


Ons bereikte het bericht dat de Werkgroep Herinrichting Camping Bakkum (WHCB) ophoudt te bestaan. Het is ‘einde verhaal’ voor de club die opkwam voor camping Bakkum zoals het was.

Na dik tien jaar strijd tegen al te rigoureuse vernieuwingsplannen van de camping is de stekker eruit getrokken. Na een aanvankelijke overwinning in de vorm van een overeenkomst met het management van de camping volgden enkele rechtszaken die werden verloren. Met als uiteindelijk dieptepunt de verbanning van WHCB-activiste Joke Kat.

Sindsdien was de werkgroep op sterven na dood. Sinds enkele dagen is nu ook de website van de werkgroep uit de lucht. Sommige pagina’s zijn in het geheugen van Google nog wel bereikbaar. De site is ruim 45.000 keer bezocht. De laatste wijziging dateert van 12 november.

Binnenkort meer over het verscheiden van de WHCB.

>>>Interview met kritische kampeerder Joke Kat uit februari 2010: ‘Wie durft er nu nog z’n mond open te doen?’

Advertenties

2 Responses to Kritische werkgroep Bakkum legt het loodje

  1. Bakkumvriend schreef:

    Jammer hoor! Ik had graag gezien dat de whcb site behouden was gebleven als een soort van archief. Er staat behoorlijk wat nuttige informatie op. Correspondentie, reacties van campeerders etc. Het bedrag is iets van € 40,- op jaarbasis dus dat zijn echt de kosten niet. Wel meer klandizie nu voor het Sleurhut blog 🙂

  2. moos schreef:

    Volgens mij ligt er een zware taak op de schouders van ‘sleurhutinbakkumblog.nl’ Dit is dan nu nog het enige platform waar ook kritische geluiden welkom zijn!
    Dank daar voor en succes!

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Google+ photo

Je reageert onder je Google+ account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

w

Verbinden met %s

%d bloggers liken dit: