Pipowagen op Bakkum wordt toch niet verkocht


De beroemde pipowagen op camping Bakkum stond korte tijd te koop. Maar de eigenaren Doesjka en Frans Heessels kregen spijt van hun plan. Ze blijven.

Een pronkstuk op camping Bakkum

Op 13 oktober bood het tweetal hun geliefde wit-blauwe pipokar met plek te koop aan op Marktplaats. ‘Wij verkopen de wagen met pijn in ons hart, maar willen meer gaan reizen met onze kinderen’, zo stond te lezen. De kar is in uitstekende conditie, voorzien van alle gemakken en wordt van de hand gedaan met complete inventaris, inclusief een barbecue. Bieden vanaf 8.000 euro.

Doesjka vond de bijzondere sleurhut na een lange speurtocht uiteindelijk in een weiland bij een boer. Met behulp van haar vader knapte zij het vervallen vehikel (‘met liefde’) tot in de puntjes op. Samen met hun twee kinderen genoten ze de afgelopen twee jaar volop van de geneugten van Bakkum… en hun karakteristieke pipowagen. Tot het begon te kriebelen en de wijde wereld lonkte.

Het gezin Heessels

Maar nog geen week later is de advertentie van Marktplaats verdwenen. Is ‘ie verkocht? Nee, het stel besloot de wagen te behouden. ‘We konden het niet over ons hart verkrijgen en beseften ons de unieke kar op de unieke plek en de vrijheid voor onze kinderen, die ze in Amsterdam veel minder hebben’, laten ze desgevraagd weten. En ja, er was veel belangstelling voor en er zijn flinke bedragen geboden.

Aanvankelijk leek het er op dat de pipowagen niet toegelaten zou worden op de camping, zo slecht zag de kar er voor de opknapbeurt uit, vertellen Frans en Doesjka. ‘Remco Blankert – de manager – zag de potentie er wel in en toen hij zag dat er kei en keihard aan gewerkt werd was hij om. Nu is Bakkum er helemaal weg van en vinden ze het een pronkstuk.’

Advertenties

2 Responses to Pipowagen op Bakkum wordt toch niet verkocht

  1. Stadsnomade schreef:

    Slip of the toetsenbord, inderdaad. Is verbeterd. Dank en blijf ons kritisch volgen.

  2. Bakkumvriend schreef:

    Quote: Op 13 oktober boodt het tweetal hun (…)

    Slippertje of nieuwe spelling? 🙂

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Google+ photo

Je reageert onder je Google+ account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s

%d bloggers liken dit: