Bij Teun en Bep in Bakkum: filmpje uit 1963


Op de website YouTube.com zijn twee oude filmpjes opgedoken over kamp Bakkum. Eentje uit 1963 en eentje uit eind jaren zeventig. Zonder geluid, maar de beelden spreken boekdelen.

De oudste is getiteld Bij oom Teun en tante Bep in Bakkum. Het duurt ruim drie minuten en toont scènes van emmertjes water halen, haren knippen, gitaar spelen op een tennisracket en Bakkum’s mooiste in een verleidelijke pose. Het laden duurt een tijdje, maar het wachten is zeker de moeite waard (tip: geef de schuif onderin een zetje).

Het filmpje uit eind jaren zeventig heet Familie van Cutsem’s barbecue in Bakkum en duurt een dikke minuut. Vrolijke beelden van… inderdaad een barbecuefeestje toen dat nog met brandend houtskool mocht.

EXTRA:

>>>>>Top-5 kolderieke filmpjes camping Bakkum

>>>>>Nog meer filmpjes over camping Bakkum

Advertenties

One Response to Bij Teun en Bep in Bakkum: filmpje uit 1963

  1. Charliefox schreef:

    Geweldig dit! Heerlijke nostalgie. Trouwens überhaupt een hartstikke leuk initiatief, dit blog. Ik neus er graag op rond en ben net als jij een heuse Bakkum fan. Ondanks het niet zo beste weer, zijn we er in deze meivakantie het grootste deel van de tijd geweest. Vandaag gaan we er weer voor enkele dagen heen. Lekker terug naar de simpele eenvoud …

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Google+ photo

Je reageert onder je Google+ account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

w

Verbinden met %s

%d bloggers liken dit: