Na regen komt… een beetje zonneschijn


We hadden ons de vakantie op camping Bakkum wel wat anders voorgesteld. Een tikkeltje meer zon, ietsiepietsie minder regen en een klein beetje warmer. Maar na regen komt… een beetje zon.

Man met plu

De temperatuur komt in het begin van de meivakantie nauwelijks boven de 10 graden uit en de regen stort dezer dagen met bakken uit de hemel. De Mobiele Caravan Service draait overuren vanwege de lekkende sleurhutten.

Toch hebben veel kampeerders de verleiding van de Spaanse en Griekse costa’s weerstaan. Zij vermaken zich met spelletjes of trekken er gewapend met parapluis en regenjassen op uit. Naar de Bloemendagen in Limmen of de Kofferbakmarkt in Stompetoren bijvoorbeeld.

Op stap met paraplui en regenjas

Een deel van het kinderprogramma valt letterlijk in het water. Hutten bouwen in de stromende regen is niet echt leuk. Maar daar wordt ter plekke een alternatief voor bedacht. De vooruitzichten voor de de komende periode zijn beter. De zon laat zich regelmatig zien.

Voor de voetballiefhebbers is het tweede deel van de bekerfinale tussen Feyenoord en Ajax op donderdag 6 mei droog te volgen op een groot scherm in Loods 5. We kijken uit naar de slidings op deze regenachtige dag.

Binnenprogramma: dansen in Loods 5...

... en tekenen

Advertenties

One Response to Na regen komt… een beetje zonneschijn

  1. Remy schreef:

    Ook ik heb alleen maar regen en kou gehad de afgelopen week, maar Quinten heeft zich enorm vermaakt, zie de fotoos op mijn site

    fijne Zondag allemaal

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit / Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit / Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit / Bijwerken )

Google+ photo

Je reageert onder je Google+ account. Log uit / Bijwerken )

Verbinden met %s

%d bloggers liken dit: