Groeten uit camping Bakkum… van Nel e.a.


#7 GROETEN UIT… Deze ansichtkaart toont het Bospad bij het kampeerterrein in Bakkum begin jaren 50. Wie weet welke weg dit is? Groeten van Nel en anderen aan de familie W. Wakker.

De ansichtkaart uit aflevering 7 van Groeten uit… (1952) is gestuurd door Nel, Gerrit, Bernard, Bets en Piet aan de familie W. Wakker, Lagedijk in Zaandijk.

Als zijzelf of kennissen van hun dit zien dan graag een reactie onderaan het bericht of een mailtje naar sleurhutinbakkum@gmail.com. Over wanneer zij op de camping stonden (of er nog steeds staan), op welke plek en memorabele herinneringen. En doe gerust de groeten aan oude bekenden van de camping.

De volledige verzameling kaarten komt hier.

Tip: print de kaart van uw keuze op dik kartonpapier, plak er een postzegel op en voilà: uw eigen nostalgische ansichtkaart van camping Bakkum. Leuk voor familie, vrienden, collega’s en andere thuisblijvers.

Advertenties

2 Responses to Groeten uit camping Bakkum… van Nel e.a.

  1. Bakkumvriend schreef:

    Volgens mij is het Bospad het stuk pad wat achter de achteruitgang van de camping begint. Er is daar een houten hek wat leidt naar de Wei van Brasser. Na het hek gelijk links af. Hier een link in Google Maps (hoop dat ie klikbaar wordt in dit bericht, anders copiëren en plakken in de browser).

    http://maps.google.nl/maps?f=q&source=s_q&hl=nl&geocode=&q=bakkum&sll=52.469397,5.509644&sspn=5.288537,9.876709&ie=UTF8&hq=&hnear=Bakkum,+Castricum,+Noord-Holland&ll=52.570775,4.630158&spn=0.002576,0.004823&t=h&z=18

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Google+ photo

Je reageert onder je Google+ account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

w

Verbinden met %s

%d bloggers liken dit: