Groepsgebeuren op camping Bakkum


NIEUWS Het Speelhuis op camping Bakkum wordt momenteel vertimmerd tot heuse groepsaccommodatie. Vanaf april kan het pand worden gehuurd door maximaal 26 personen.

Altijd al de hele familie voor een weekend willen uitnodigen op Bakkum? Of de halve afdeling van uw werk? De mensen in de straat waar u woont? Een verjaardag of gouden bruiloft te vieren; maar liever niet thuis? Misschien trouwplannen en wil je een vrijgezellenweekend met de mannen of meiden onder elkaar (met of zonder stripper)?

Het Speelhuis is straks te huur voor groepen

Dat past natuurlijk allemaal niet in die sleurhut of dat huisje van pak ‘m beet twintig vierkante meter. Geen nood. Binnenkort is dit allemaal mogelijk op de camping.

Het voormalig Speelhuis – voorheen een tijd lang de thuishonk van de jongeren – ligt aan de kop van de Wilhelminalaan, op de grens tussen het Bakkummer- en Koningsbos. Het beschikt straks over een gezellige woonkamer, twee compleet ingerichte keukens (met vaatwasser), aparte douches voor dames en heren, een familiebadkamer en negen slaapkamers voor twee, drie en vier personen.

Het groepsgebeuren op Bakkum is niet goedkoop. Voor een weekendje met 14 personen legt de club een kleine 1400 euro neer. Voor elke persoon meer komt er 50 euro bij. Dat is dus ongeveer de prijs van een seizoensplaats. En die telt toch al gauw zo’n dertig weekenden.

Advertenties

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Google+ photo

Je reageert onder je Google+ account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

w

Verbinden met %s

%d bloggers liken dit: