Groeten uit camping Bakkum… van Dennie


#1 GROETEN UIT… Dames en heren, een nieuwe rubriek: de groeten uit camping Bakkum. Oude en nieuwere ansichtkaarten. Veel liefs van Dennie aan mevrouw W. de Wilde.

ansichtkaart camping Bakkum 1

De afgelopen tijd hebben we ons fanatiek op de markt van ansichtkaarten gestort. Uiteraard ging onze interesse alleen uit naar prenten van kamp Bakkum. We onderhandelden keihard op meerdere verkoop- en veilingsites en bemachtigden een fraaie serie kaarten. Van zeer oude zwart-wit exemplaren tot kleurrijke recentere afbeeldingen. Het kost een paar knaken, maar dan heb je ook wat.

De komende periode knallen we ze één voor één op deze blog zodat iedereen de trofeeën kan bewonderen. Daarna prijken ze permanent op de speciale pagina Ansichtkaarten bovenin de homepage (nu nog in oprichting). In de loop van de tijd ontstaat zo een unieke verzameling. Een digitaal museum, zeg maar.

Bij elke aflevering vermelden we de afzender en geadresseerde. Als zijzelf of bekenden van hun dit zien dan graag een reactie onderaan het bericht of een mailtje naar sleurhutinbakkum@gmail.com. Over wanneer zij op de camping stonden (of er nog steeds staan), op welke plek en memorabele herinneringen. En doe gerust de groeten aan oude bekenden van de camping.

De kaart uit aflevering 1 van Groeten uit… (datum onbekend) is gestuurd door Dennie aan mevrouw W. de Wilde, Laurierhof te Amsterdam.

Tip: print de kaart van uw keuze op dik kartonpapier, plak er een postzegel op en voilà: uw eigen nostalgische ansichtkaart van camping Bakkum. Leuk voor familie, vrienden, collega’s en andere thuisblijvers.

Advertenties

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Google+ photo

Je reageert onder je Google+ account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s

%d bloggers liken dit: