Stadsnomade rekent zich rijk


Yes! Er komt een schip met geld aan. We gaan binnenlopen. Deze blog heeft commerciële potentie. Een marketingbureau uit Londen wil voor een klant adverteren op Sleurhutinbakkum’s blog.

Wat heb ik nou weer aan mijn fiets hangen? Een mailtje van ene Janine, marketingmedewerker van Promotion-Time.com, een internationaal opererend bedrijf uit Engeland. Ze willen zaken doen met Sleurhutinbakkum’s blog en bieden een ‘maandelijkse vergoeding’ aan in ruil voor een artikel of advertentie op onze site.

Stadsnomade waant zich even Dagobert Duck

We mailen meteen maar even terug. Je moet het ijzer smeden als het heet is. Uw aanbod om een advertentie te plaatsen verrast mij. In aangename zin. Wellicht kunt u mij melden waar u aan denkt en wie de eventuele adverteerder is.

Ondertussen knallen in Huize Stadsnomade de champagnekurken en krijgen wij visioenen. Van stranden met wuivende palmbomen en meisjes met rieten rokjes, super-de-luxe penthuizen aan de Amsterdamse grachten en uiterst stijlvolle en comfortabele Jaguars. Stadsnomade gaat het hippe fenomeen Nalden achterna, de lifestylegoeroe die met zijn blog en praatjes een kapitaal bijeen scharrelt. Onze aftandse sleurhut op Bakkum houden we natuurlijk aan. We blijven een gewone jongen.

Comfortabele Jaguars

De volgende dag wordt deze kapitalist-in-wording wreed uit zijn droom geholpen. Marketingdame Janine heeft ons blij gemaakt met een dode mus. Ze serveert ons meteen weer af. Het gaat om een advertentie in de online game-business. Maar: ‘Het spijt mij u te moeten teleurstellen, maar nadat wij uw website nader hebben bekeken, zijn wij tot de conclusie gekomen dat uw site helaas niet geschikt is voor onze advertenties.’

Nadat we van deze afknapper zijn bijgekomen, kunnen we alweer aan de champagne. Er ploft een ongelooflijk bericht van de UK National Lottery in de mailbox. We hebben de UK Electronics Award gewonnen, ofwel 1,532.720 Engelse ponden. Dat is omgerekend in euro’s 1,7 miljoen.

Ja, doei!

Of zou het dan toch…..

Advertenties

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Google+ photo

Je reageert onder je Google+ account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

w

Verbinden met %s

%d bloggers liken dit: