Stoelendans op camping Bakkum


NIEUWS Liever een plek met meer zon? Slapeloze nachten door een snurkende buurman? Overlast van de disco? Dan is de open dag voor Bakkummers die van plek willen ruilen een must.

Stoelendans

Heeft u het echt gehad met dat lawaaierig stel van hiernaast? Snurkt de buurman tegen de klippen op? Gruwelt u van die eeuwige knoflooklucht bij die familie achter u? Waait de rook van die zware shagroker altijd uw kant uit? Eist de kletskous verderop in het straatje urenlang uw aandacht op?

De massaal  bezochte kwijlpartijen tijdens de playbackshows in openluchttheater De Pan spuugzat? Wekelijks overlast van de bingo en disco in de entertainmentstal Loods 5? Vaak ballen tegen het raam vanaf de sportvelden? Ergert u zich groen en geel aan de krijsende en huilende kinderen op het speelveld?

Uitgekeken op uw vaste plek?

Of wilt u liever een plek met meer zon….. of juist een met meer schaduw? Komen ze de buurt aansluiten op stroom terwijl u daar uitgesproken tegen bent? Baalt u van al die overjarige hippies in het buurtje? Of bent u de enige met geitenwollensokken tussen samenklittende Jordanezen? Of bent u gewoon uitgekeken op de plaats waar u al jarenlang bivakkeert?

Dan is de jaarlijkse stoelendans op camping Bakkum een uitkomst. Op zondag 3 januari houdt de camping een open dag waarop seizoenscampeerders de vrijgekomen plaatsen mogen bewonderen. Het gras bij de buren is tenslotte altijd groener, nietwaar? Tip: op 20 december prijkt de lijst met vacante plekken op de website van camping Bakkum.

Massaal bezochte playbackshows

Toekomstige verhuizers kunnen die dag hun nieuwe stek meteen reserveren. Maar pas op: maak het niet te bont op oudjaarsnacht en nieuwjaarsborrels en -recepties. De toekenning vindt plaats op basis van het principe wie het eerst komt, wie het eerst maalt.

Advertenties

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit / Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit / Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit / Bijwerken )

Google+ photo

Je reageert onder je Google+ account. Log uit / Bijwerken )

Verbinden met %s

%d bloggers liken dit: